Meer informatie over het moment vind je op: www.heroesforheroes.nl.
Meer informatie over het moment vind je op: www.heroesforheroes.nl. (Foto: )

Heroes for Heroes fietsen 1.850 euro bij elkaar voor kind-patiënten met kanker Amphia

Heroes for Heroes organiseerde op zaterdag 30 maart voor de achtste editie de jaarlijkse cycling marathon in Bergen op Zoom. Tijdens de spinning marathon stapt jong en oud op de fiets om zoveel mogelijk geld ophalen voor landelijke en regionale goede doelen die de strijd tegen kanker aangaan.

Jong en oud fietsen als ware Heroes om zoveel mogelijk sponsorgeld op te halen en 'alles te geven' voor alle Heroes die het gevecht tegen kanker zijn aangegaan, aangaan en nog aangaan. Merijn Oerlemans is de presentator van de dag. Vol enthousiasme zorgde hij er samen met diverse bekende fietsende gastpresenatoren voor dat er zoveel mogelijk meters worden afgelegd.

En met succes! De kinderen uit de sportbrugklassen van RSG 't Rijks hebben vandaag ruim 1.850 euro opgehaald voor de Vrienden van Amphia. Een vermoeide, maar duidelijk zichtbaar enthousiaste Isabelle Buise: "Het is fantastisch dat we deze cheque mee naar Amphia mogen nemen en nog meer initiatieven voor kind-patiënten met kanker kunnen realiseren."

Collega Giel Baaij die nog op de fiets moest stappen, voegde toe: "Graag komen we volgend jaar terug met een grotere groep collega's van Amphia en hopen we gezamenlijk met jullie nog meer geld op te halen." Tevens nodigde hij de kinderen van 't Rijks uit om straks te komen kijken als het ziekenhuis gereed is.

Meer berichten