Foto: BergenOpZoomNL

BergenOpZoomNL zoekt podiumbeest

Dit jaar maak je voor het eerst kans op een podiumplek bij het leukste Nederlandstalige meezingfeest van Bergen op Zoom. Focus Events, de organisatie van BergenOpZoomNL, wil namelijk de interactie met het publiek aangaan en regionaal talent een podium geven. Dat doen ze middels een zangcontest in Café De Markies.

"We waren op zoek naar iets nieuws. Het publiek van BergenOpZoomNL is heel loyaal en komt echt voor de artiesten. Door een zangcontest te organiseren creëren we van tevoren al wat reuring en een gezellig avondje uit", zegt René Hopmans, eigenaar van Focus Events.

Op het podium van BergenOpZoomNL staan niet de minste artiesten. Zo treden onder andere Samantha Steenwijk, Tino Martin en Snollebollekes op. Als warming-up voor dit grote Nederlandstalige festival is er op 12 april en 10 mei van 19.00 tot 23.30 uur een zangcontest in Café De Markies.

René: "De deelnemers zingen vier nummers tijdens één van de voorrondes en van iedere voorronde gaan er vier deelnemers door naar de finale op 31 mei. Een jury beoordeelt de kandidaten op hun zangkwaliteit en uitstraling. En met een applausmeter telt de stem van het publiek ook mee." Om de voorrondes aantrekkelijk te maken voor publiek zijn er gastoptredens van onder andere Marijn van Geel.

Dit jaar staat er voor het eerst een Flügel Feestcafé op BergenOpZoomNL. Hier word je getrakteerd op feestmuziek van Snollebollekes, tot hits uit de '90 en optredens van regionale talenten als Daniel Bal uit Tholen. "Dit is wel leuk om te verklappen: niet alleen de winnaar wint een podiumplek op BergenOpZoomNL, ook de nummer twee mag optreden in het Flügel Feestcafé." Aanmelden voor de zangcontest kan via info@bergenopzoomnl.com.

Meer berichten