GaragePark Bergen op Zoom bouwt 2e fase met 58 garageboxen

Wegens het succes van de 1e fase garageboxen op GaragePark Bergen op Zoom en de aanhoudende vraag naar de boxen in deze gemeente, kondigt GaragePark de bouw aan van de 2e fase garageboxen. GaragePark Bergen op Zoom, dat op woensdag 6 maart jl. aan de Ringersweg 14G is opgeleverd aan kopers en huurders, zal worden uitgebreid met 58 garageboxen van 13,8m2 tot 29m2.

GaragePark ontwikkelt sinds 2008 terreinen met garageboxen die door ondernemende mensen gebruikt worden als zeer veilige opslagruimte, werkruimte, klusruimte of hobbyruimte. De garageboxen zijn zowel te koop als te huur en variëren van 13,8m2 tot XXL- boxen van ruim 29m2 waarbij je de volledige vrijheid hebt om zelf te bepalen waar je de ruimte voor gebruikt.

Ideaal voor o.a. ZZP'ers en ondernemers die met hun handen werken, biedt GaragePark boxen aan waar je als klusser, schilder, installateur helemaal je gang kunt gaan. Ook worden de garageboxen gebruikt voor allerhande opslag. Denk aan horeca ondernemers die hun terras in de winter opslaan, wijnhandel of webshop eigenaren die hun voorraad stallen of hobbyisten die hun motor stallen of de garagebox gebruiken als ideale werkruimte. Zowel overdag als 's avonds is er bedrijvigheid te vinden doordat eigenaren en huurders 24/7 het park op kunnen.

Veiligheid

GaragePark heeft veiligheid zeer hoog in het vaandel staan. Met een individuele alarminstallatie per box en scherpe veiligheidsmaatregelen op het park, zoals camerabewaking, wordt inbraak bijna onmogelijk gemaakt. Dit in tegenstelling tot garageboxen in woonwijken die vaak slachtoffer zijn van inbraak.

Naast de eerder genoemde veiligheid heeft het park een sanitaire voorziening en krijgen ondernemers ook een eigen brievenbus op het park. Met dit soort faciliteiten wil GaragePark Bergen op Zoom ook de "groeiende ZZP'er", die niet meer vanuit huis wil werken, aantrekken.

Over GaragePark Bergen op Zoom

GaragePark Bergen op Zoom is gevestigd aan de Ringersweg 14G en is goed bereikbaar via de A4, A58 en de Randweg West. GaragePark organiseert in samenwerking met ONZE Vastgoedpartner regelmatig open dagen voor geïnteresseerden.

Meer informatie over GaragePark Bergen op Zoom kun je vinden via de website of T. 085-2083162. Of neem contact op met onze lokale makelaar Peter de Kok (ONZE Vastgoedpartner) via 06-21110343 voor een vrijblijvende bezichtiging.

Meer berichten