Foto:

Wisseling kijdoos etalage Kunstforum Steenbergen

Vanaf zaterdag 16 maart te zien in de Kleine Kerkstraat te Steenbergen: een gloednieuwe zeer mooie Kunstforum "kijkdoos" etalage expositie.

In de Heense polder geven Riena en Martin Valkhoff sinds 2017 schildercursus aan drie groepen enthousiaste kunstliefhebbers. Naast vrij werk krijgen zij met technische oefeningen les in o.a. compositie, materiaal en kleur. Het accent ligt op figuratief werk. Plezier in schilderen staat bij Atelier Valkhoff wel voorop!

Het getoonde werk aan de lange zijde van de etalages is van de eerste groep cursisten: Bert van Drunen, Wil Verhoeff, Elice Vink, Rita Oomen en Lian Korst. In het begin had de één wat meer ervaring dan de ander. Wil schildert voornamelijk vrij werk in aquarel. Bert had alleen nog maar de buitenzijde van zijn huis geschilderd... en kijk nu eens wat hij in acryl doet. Elice, Rita en Lian werken in diverse technieken met fantastische resultaten.

Aan de korte zijde van de etalage hangt werk van de Valkhoffs. Martin schildert met olieverf, acryl en aquarel. Hij laat zich inspireren door zijn werk als illustrator bij de Rotterdamse archeologische dienst. Riena schildert o.a. bekende kunstwerken met een knipoog en werkt voornamelijk in acrylverf.

Meer berichten