Foto:

Proef het voorjaar in De Sfeertuin

De lente komt eraan, hoe fijn is het om je tuin weer fris en fleurig te hebben! Kan jij ook niet meer wachten? Sinds zaterdag kun je weer in De Sfeertuin terecht voor plantjes, potten, tuinbeelden en decoratie.

Vorig jaar opende tuincentrum De Sfeertuin voor het eerst haar deuren. Inmiddels is er veel veranderd: het assortiment is een stuk breder. Je vindt hier nu ook heel veel leuke woonartikelen voor in huis.

Gezellig

Knus en gezellig: dat is De Sfeertuin. "Mensen moeten er nog een beetje aan wennen dat wij anders zijn dan tuincentrum De Heide, dat hier vroeger zat", vertelt eigenaresse Hetty van den Brink. "Wij hebben meer decoratie, beelden en potterie. Iedereen is welkom om hier lekker rond te komen snuffelen. En dat kan zelfs met een kopje koffie en appeltaart erbij." Ook wandelaars en fietsers weten het terrasje van De Sfeertuin te vinden. Hetty: "Sommige wandelaars komen hier iedere week even koffie drinken. Supergezellig."

Kleur in je tuin

Momenteel zijn Hans en Hetty druk bezig met het inrichten van hun tuincentrum. De eerste plantjes worden afgeleverd, het assortiment verder uitgestald. "In ons eerste jaar hebben we gepolst wat mensen hier nog misten", legt Hans uit. "Daar hebben we naar geluisterd. Dus hebben we nu nóg meer woondecoratie en ook bestrijdingsmiddelen en meststoffen." Dat Hans en Hetty ook een groothandel in tuinbeelden hebben, is te zien aan alle prachtige tuinbeelden die hier te vinden zijn.

Openingstijden

De eerste maand is De Sfeertuin geopend van woensdag tot en met zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Van april tot en met september is het tuincentrum ook op zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten