Informatieochtend S&L Zorg tijdens Week van Zorg en Welzijn

In de week van 11 t/m 16 maart vindt landelijk de Week van Zorg en Welzijn plaats. Meer dan duizend zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe de zorg eruitziet. Ook S&L Zorg doet mee!

Tijdens deze week organiseert S&L Zorg meerdere, kleinschalige activiteiten. De activiteiten zijn bedoeld voor specifieke doelgroepen, zoals diverse rondleidingen voor schoolklassen uit Bergen op Zoom en Roosendaal, een kindermiddag voor alle (klein)kinderen van medewerkers en een middag voor verwanten van cliënten.

Werken in de zorg

Ook organiseert S&L Zorg informatieochtenden over het werken in de zorg. Deelnemers krijgen op een vrijblijvende manier een goede indruk van het werken bij S&L Zorg. Tijdens deze ochtend krijgen de deelnemers een rondleiding binnen de organisatie en is er genoeg gelegenheid tot het stellen van vragen. De informatieochtend op Sterrebos (Roosendaal) is op woensdag 13 maart van 10.00 tot 12.00 uur. De informatieochtend op Lambertijnenhof (Bergen op Zoom) is op donderdag 14 maart van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden is verplicht en doe je via het aanmeldformulier.

S&L Zorg

S&L Zorg biedt zorg en begeleiding aan meer dan 360 mensen met een verstandelijke beperking, waarvan het overgrote deel ook in de woningen van S&L Zorg woont. Naast diverse woningen in de wijk in de regio heeft S&L Zorg twee unieke zorgwijken. In Roosendaal is dat Sterrebos, een wijk als elke andere wijk waar mensen met een verstandelijke beperking bij elkaar wonen. In Bergen op Zoom wonen mensen in hun 'eigen' Lambertijnenhof.

Adresgegevens

- Sterrebos: Onyxdijk 161A, 4706 LL in Roosendaal
- Lambertijnenhof: Lambertijnenhof 200 t/m 234, 4614 CH in Bergen op Zoom

Meer berichten