Foto:

Spinningmarathon ten bate van Wielercriterium Steenbergen

Na de viering vorig jaar van het 75-jarig jubileum en de daaraan verbonden organisatie van het Nederlands kampioenschap voor jeugdwielrenners in de leeftijdscategorie van 8 tot en met 14 jaar, staat er voor de Stichting Wielercriterium Steenbergen weer een gewoon wielerjaar in de steigers.

STEENBERGEN - Maar ook dat gewone 76e jaar dat Stichting Wielercriterium Steenbergen een wielerwedstrijd gaat organiseren zal er anders gaan uitzien dan de laatste jaren.

Het bestuur van de wielerstichting heeft besloten deze keer een klassieker te organiseren voor nieuwelingen, renners in de leeftijdscategorie van 15 en 16 jaar, en voor junioren,17 en 18 jaar, met tussendoor wedstrijden voor jeugdrenners van 12, 13 en 14 jaar. Deze wedstrijden zijn op zondag 19 mei.

Financiën

Over de verdere details van deze wedstrijden wordt binnenkort meer bekend. Voorafgaand aan de wedstrijden worden de nodige activiteiten georganiseerd met als doel financiën bijeen te krijgen om de te organiseren wedstrijden te bekostigen. De eerste activiteit is een spinningmarathon op 16 maart.

Spinningmarathon

De spinningmarathon wordt voor de vierde achtereenvolgende jaar gehouden en is ook deze keer weer in Sport- en Recreatiecentrum De Knotwilg aan de Wipstraat in Steenbergen.

De wielerliefhebbers kunnen vanaf 15.00 uur tot 19.00 uur terecht om hun benen te laten spreken op de talrijke fietsen die staan opgesteld. Onder leiding van ervaren instructeurs kan er per uur gespind worden, individueel of met een team.

Individueel meedoen kost 10 euro voor 1 uur spinnen, 20 voor 2 uur, 25 voor 3 uur en 35 euro voor 4 uur spinnen. Teams betalen 40 euro per team, per uur. Een team bestaat ui maximaal 4 personen.

Tijdens de marathon is ook een verloting. Zowel tijdens het spinnen als na afloop draait dj Christje.

Inschrijven kan via hansjosedegroen@gmail.com.

Kijk voor meer informatie over Stichting Wielercriterium Steenbergen op de website www.wielercriteriumsteenbergen.nl

Meer berichten