Als dank voor de steun werd een eerste exemplaar van de Award voor Natuurbewustzijn aan de voorzitter van de Rotaryclub uitgereikt.
Als dank voor de steun werd een eerste exemplaar van de Award voor Natuurbewustzijn aan de voorzitter van de Rotaryclub uitgereikt. (Foto: )

Fundraising Rotaryclub brengt 1625 euro op voor Natuurpodium Brabantse Wal

Op 21 februari is tijdens de wekelijkse lunchbijeenkomst van de Rotaryclub Bergen op Zoom Centrum in Hotel De Draak de opbrengst van een recente fundraising activiteit door voorzitter Peter Goddijn overhandigd aan Robert Deliën van het Natuurpodium Brabantse Wal.

De Rotaryclub hield in november in samenwerking met Fort Smakelijk en Wijnhandel Brabant een benefiet wijn en spijs proefavond waarna er door de aanwezigen wijn besteld kon worden. De verkoop van wijn en een aantal extra giften leverde het mooie bedrag van 1.625 euro op voor het Natuurpodium.

Robert Deliën was zeer vereerd met het bedrag en kondigde tijdens de ontvangst aan dat het Natuurpodium onlangs een Award voor Natuurbewustzijn in de vorm van een houten tegeltje in het leven heeft geroepen. Deze Award zal in de toekomst aan alle leden en scholen uitgereikt gaan worden. Als dank voor de steun werd een eerste exemplaar van de Award aan de voorzitter van de Rotaryclub uitgereikt.

De opbrengst van de fundraising opbrengst zal door het Natuurpodium gebruikt worden voor hun educatieve activiteiten. Het Natuurpodium Brabantse Wal is een bezoekerscentrum waar kennis over natuur, cultuurhistorie en economie over de Brabantse Wal gedeeld wordt. Een belangrijke doelgroep zijn de kinderen van 4 tot 14 jaar, waarbij ernaar gestreefd wordt dat ieder kind uit de regio minimaal 4x in schoolverband op het Natuurpodium komt.

Meer berichten