Foto:

Handen uit de mouwen tijdens NLdoet op Landgoed De Hertgang

Het Oranje Fonds houdt op 15 en 16 maart, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Stichting Landgoed De Hertgang in Halsteren doet 15 maart voor de derde keer mee aan dit initiatief van het Oranjefonds. Omdat de Stichting geen subsidie ontvangt voor het onderhoud van het landgoed, zijn ze heel blij met de financiële bijdrage van het Oranjefonds voor de drie klussen die ze willen realiseren. En voor die werkzaamheden kan men ook nog helpende handen gebruiken.

Bijvoorbeeld bij het aanleggen van een looproute door het weiland zodat ook deze ruimte benut wordt voor bezoekers. Vanaf het weiland heb je namelijk prachtig zicht op de bosrand en op de polder. Helpende handen zijn ook nodig op een steile helling in het bosgedeelte. Hier is de begroeiing te dicht en te veel geworden. Uitdunnen dus en enkele bomen/boompjes kappen. Zin gekregen in klussen in de buitenlucht op De Hertgang? Kijk dan voor de omschrijving van de werkzaamheden op de website van NLdoet, waar u zich ook kan aanmelden.

De harde werkers kunnen rekenen op koffie, thee en een lunch. Het Oranje Fonds laat met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers zijn voor de samenleving. U vindt De Hertgang aan de Klaverblokken 18 in Halsteren.

Meer informatie over het landgoed vind je op deze website.

Meer berichten