Het CKB Popkoor, het musicalkoor Musical4ALL! en pianocursisten trakteren je op een afwisselend programma op donderdag 14 februari.
Het CKB Popkoor, het musicalkoor Musical4ALL! en pianocursisten trakteren je op een afwisselend programma op donderdag 14 februari. (Foto: )

Valentijnsconcert bij CKB Popkoor

Romantische songs en muziek: wat is er mooier dan de dag van de liefde te vieren met een Valentijnsconcert. Het CKB Popkoor, het musicalkoor Musical4ALL! en pianocursisten trakteren je op een afwisselend programma op donderdag 14 februari, 20.00, in de CKB Theaterzaal. Gratis kaarten zijn af te halen bij de CKB-balie.

Of je nu met je geliefde een romantisch concert wilt delen, of een kennis, familielid (of jezelf) eens wilt verrassen met mooie zang en muziek: het Valentijnsconcert is voor iedereen. De liefde wordt in al haar facetten bezongen door Musical4ALL en het Popkoor. Beide CKB-koren hebben al aardig wat podiumervaring en staan onder leiding van Judith Worms.

Het musicalkoor heeft zelfs het Maagdpodium gedeeld met onder anderen musicalster Pia Douwes in het concert Seasons en wordt nu op de piano begeleid door Henny Besling. En er is nog meer muziek, want diverse CKB-pianocursisten laten heel wat toetsen dansen in uiteenlopende melodieën die passen bij de sfeer van deze Valentijnsdag.

Iedereen is welkom om te komen genieten van het Valentijnsconcert. De toegang is gratis, maar er zijn wel kaarten nodig. Deze zijn af te halen bij de CKB-balie, Burgemeester Stulemeijerlaan 3. Kijk voor openingstijden en meer info op de website.

Meer berichten