Christian Keijsers Fotografie

Inschrijving voor de Alterse optocht geopend

Laot oe verROOVERE! Onder dit motto zal op zaterdag 2 maart de Alterse leutvorst Prins Ambrosio IX arriveren, samen met zijn Nar, aan het Burg. Mastboomplein. Aangevoerd door de LaForce zal de Prins samen met de Spinooltjes dan in optocht rijden naar het 't Leut'ol De Wittenhorst.

Hier zal de kindercarnaval met het toneelstukje en de prijsuitreiking van de Kinderoptocht plaats vinden. Spinooltjes t/m 12 jaar kunnen zich t/m 27 februari aanmelden voor deelname aan de kinderoptocht, waarbij fantastische prijzen zijn te verdienen. Voor meer informatie en inschrijven kan men terecht op de website van de Stichting Alterse Carnaval. Telefonische informatie is ook mogelijk via tel 0164-244470.

Op zondag 3 maart zal door de straten weer de Alterse Braobanse Wal Optocht rijden. De optocht zal opgesteld worden in de Burg. Elkhuizenlaan te Halsteren en vervolgens via de bekende route door de straten van Altere trekken. De optocht zal gaan trekken om 14.11 uur. Deze leut stoet bestaat weer uit twee delen;

- 'De reclameoptocht', waarbij belangstellenden op een leutige manier reclame kunnen maken voor hun bedrijf.

- Na de reclameoptocht volgen de deelnemers aan 'De Vastelaoved optocht'.

Bouwclubs, dweilbands, loopgroepen, paren, enkelingen, iedereen van de Brabantse Wal die willen deelnemen aan de Alterse Braobanse Wal Optocht op zondag 3 maart,  kunnen zich opgeven bij de commissie optocht van de Stichting Alterse Carnaval, op zaterdag 9 februari tussen 16.00 en 17.00 uur in Café De Beek te Halsteren.  

Inschrijven voor zowel de intocht, reclameoptocht en de optocht is ook mogelijk via de website.

Meer berichten