Foto: Corne van Aert

Schuif aan bij Prins Ambrosio IX tijdens het Broojebal

Kent u ze nog? De TV coryfeeën van weleer, zoals Henny Huisman, Fred Oster, Tineke de Nooij en Ted de Braak? Voor het Broojebal heeft de Stichting Alterse Carnaval een presentator van groot formaat weten te strikken. Niemand minder dan Chiel Montagne, die in 1971 begon met het programma 'Op Losse Groeven', waarin vele Nederlandse artiesten schitterden op het podium.

Later in 1978 werd het programma omgedoopt tot 'Op Volle Toeren', waarin ook plaatselijk talent de kans kreeg om acte de préséance te komen geven. Speciaal voor alle Spinolen zal Chiel Montagne afreizen naar Altere, samen met een blik vol artiesten, gespeeld door leden van Ons kent Ons, om iedereen een onvergetelijke middag te bezorgen.

Dweilband 't Wor Wa zal voor de leutige Vastelaoved noten zorgen. Samen met amusementskoor 'In vuur en vlam' zullen weer de nodige smartlappen en meezingliedjes meegezongen kunnen worden. Natuurlijk wordt ook het nieuwe Alterse Vastelaovedliedje bekendgemaakt. Entree geld werd in die tijd niet gevraagd dus zal dit nu ook niet gebeuren.

Het enige wat gevraagd wordt is dat iedereen komt kijken naar dit grote spektakel en aan te schuiven aan de gezellige tafel, samen met de Hoogheid Prins Ambrosio IX en zijn gevolg. Het Broojebal zal plaats vinden op 9 februari 2019 in de grote zaal van De Wittenhorst. De zaal gaat open vanaf 13:55 uur en Broojebal zal om 14.11 uur starten.

Meer berichten