Foto:

Spektakelbal viert eerste lustrum met Gala Première

Droom jij al jaren van een carrière als filmster, kom dan zondag 10 februari naar het Spektakelbal in Café zaal Boulevard in de Raadhuisstraat in Wjeeldrecht.

De organisatie van het Spektakelbal, winnaars van de eerste carnavals Promotieprijs, pakken ook dit weer groots uit.

Zij zijn een film aan het maken, waarin het door het Spektakelbal tot leven geroepen Wjeeldrechts carnavalssymbool het Snoekske, een hoofdrol speelt. Het Snoekske wilt nl leren praten en heeft daarbij de hulp ingeroepen van Prins Fon den Eerste.

De laatste onderdelen van de film, met als acteurs de kleine Snoekskes en Snoekkinnekes, zullen 's middags tijdens het Spektakelbal worden opgenomen. De jeugd van Wjeeldrecht wordt opgeroepen om in hun mooiste sprookjes - en/of animatiefilm kleding naar het carnavalsbal te komen.

Voordat de film aan het einde van de middag aan het grote publiek getoond zal worden, zullen alle kleine acteurs zoals het hoort bij een echte Gala Première over de Rode Loper binnengehaald in de Boulevard, ook krijgen de jonge acteurs hun eigen Ster op de Walk of Fame van Wjeelywood.

Natuurlijk zal Prins Fons met zijn gevolg aanwezig zijn op de première. De kinderen kunnen zich verder de hele middag vermaken op een springkussen, zich laten schminken en hun eigen Ster tegel versieren. Nog eentje dan, Op ut leste Nipperke, 't Nuk Me Niks, Ier Eddut en een DJ zorgen voor de muzikale invulling van de middag.

Op het einde van de première zullen de kinderen getrakteerd worden op frietjes. Het premièrefeest begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur en de toegang is gratis.

Meer berichten