Te Gek Theater is leuk voor kinderen vanaf vier jaar, èn voor hun grote mensen, want ook voor hen worden er grapjes gemaakt.
Te Gek Theater is leuk voor kinderen vanaf vier jaar, èn voor hun grote mensen, want ook voor hen worden er grapjes gemaakt. (Foto: Gijs Proost)

Te Gek Theater is terug!

De vrolijkste theatershow van Bergen op Zoom is terug. En wel op 10 februari. De show, gebaseerd op improvisatie, geeft kinderen de kans om te stralen in hun eigen fantasie. Omdat improvisatie de basis is van de show, is iedere voorstelling anders en uniek.

De kinderen mogen zeggen waar het over zal gaan. Ze mogen mee beslissen, en ook zelf meespelen als zij dat willen. De acteurs van Te Gek Theater, onderdeel van Go! Impro, zijn getraind in het ter plekke bedenken en uitspelen van theater scenes. Er worden verhalen bedacht waarbij de kinderen de geluiden mogen maken. Er worden wensen uitgespeeld en levende schilderijen gemaakt.

Er worden problemen gevraagd waar kinderen wel eens mee zitten, die daarna al zingend opgelost worden. Want ja, ook een impro muzikant is onderdeel van de show.

Dat de formule van Te Gek Theater werkt, blijkt uit het feit dat de kinderen bijna een uur lang ademloos en betrokken kijken en deelnemen aan het spel. Te Gek Theater is leuk voor kinderen vanaf vier jaar, èn voor hun grote mensen, want ook voor hen worden er grapjes gemaakt.

Te Gek Theater vindt dit keer voor het eerst plaats in Residentie Moermont. De opa's en oma's die daar wonen, mogen de show gratis bezoeken. Alle anderen betalen vijf euro entree. De show begint op zondagmiddag 10 februari om half drie. Reserveren kan via reserveren@goimpro.nl.

Meer berichten