Foto:

Bergse dyslecticus Jan Nicolas schrijft boek

De in het Spaanse Valencia woonachtige Bergenaar Jan Nicolas heeft, ondanks zijn leesblindheid, een boek geschreven: De koningsdochter.
Nicolas wil met zijn boek niet alleen aandacht vragen voor mensen met dyslexie, maar ook aantonen dat zelfs mensen die 'leesblind' zijn, niets in de weg hoeft te staan om een boek te schrijven dat niet meteen vol staat met schrijffouten. Het boek De koningsdochter is een fantasy thriller en bevat 367 pagina's.

Verhaal

De koningsdochter vertelt het verhaal van prinses Rosa die op de vlucht gaat voor haar meedogenloze stiefmoeder Sahhara, die uit is op haar koninklijk hart. Door het eten van een nog kloppend koninklijk hart hoopt Sahhara het eeuwige leven te krijgen. Een strijd op leven en dood volgt, met als inzet een koninkrijk, macht en een onvoorwaardelijke liefde. De koningsdochter is geen zoetsappig sprookje, maar een spannende thriller.

Het boek is vanaf half februari 2019 te koop voor 22,50 euro via de boekhandel in Nederland en België en via online boekshops.

Meer informatie over de auteur en een korte preview van De koningsdochter, zijn te lezen op deze website.

Meer berichten