Vastenavendbeurs 't Veldteke

Op 9 februari is het weer zover, de jaarlijkse vastenavendbeurs van ’t Veldteke. Deze wordt zoals elk jaar gehouden in café het Provoosthuis aan de Potterstraat in Bergen op Zoom.

Iedereen is welkom vanaf 12.00 tot 16.00 uur. De toegang is gratis. Een heleboel leden van deze club hebben hun zolders en kelders weer afgespeurd om hun dubbel vastenavendmateriaal mee te nemen. Er kan geruild, gekocht en verkocht worden.

Sinds 1983 hebben we twee doelstellingen waar we aan werken:

- Het bevorderen van het verzamelen van de berregse vastenavend.
- Het bevorderen van de kennis over de berregse vastenavend.

Nieuwe pagina bonnenboekske

Dit jaar komt ’t veldteke met een nieuwe bladzijde voor in het (leutneut)bonnenboekse wat werd uitgegeven met het 3x11 jarig jubileum van deze verzamelclub. De laatste leutneutbonnen van de afgelopen 4 jaar zijn toegevoegd op deze bladzijde. Mensen die de pagina willen hebben, kunnen deze voor €1,00 aanschaffen op de dag van de beurs zelf. Denkt u nu van hé, ik kan helaas niet komen die dag, maar ik wil toch zo’n pagina hebben? Dat kan! Het complete bonnenboekske, de speciale leutneutbon van het 3x11 jarig bestaan en de nieuwe pagina kunnen eventueel nog nabesteld worden via het volgende mailadres: swj36@hotmail.com

Lid worden?

Denkt u nu van: het lijkt me eigenlijk ook wel erg leuk om lid te worden? Dat kan! Voor slechts €11,- per jaar kunt u lid worden. ’t Veldteke is er voor iedereen die veel om de berregse vastenavend geeft. En u hoeft niet per se uit Bergen op Zoom te komen.

We hebben nu al ruim 50 leden, en dat blijven er steeds meer worden. Van jong tot oud, iedereen is van harte welkom. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen via de mail: burthy.matthijs@hotmail.com, via de Facebookpagina of op de website.

We hopen u op de beurs te zien! En agge mar leut et!

Meer berichten