ICB Incassoburgerij weer op pad!

Op dinsdag 22 januari is aan het peloton van de ICB het startsein gegeven om het schooiparcours op te gaan. Goed gesoigneerd, afgetraind en zonder doping gaan de ruim 200 ICB-ers de komende weken alle straten van het Krabbegat door om bij alle huishoudens de Schooibrief te bezorgen.

Een paar dagen later doen ze een tweede ronde met het vertrouwde doel; zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van het grootse Bergse Vastenavendfeest. Onder het motto “ ’t is koers “ vraagt de Stichting Vastenavend de bevolking om een bijdrage zodat er ook dit jaar weer een prachtige optocht, kindervastenavend en tal van andere evenementen kunnen worden verzorgd in ons Krabbegat.

Niet te vergeten zullen de ICB-ers er ook weer voor zorgen dat u in het weekend van 15 februari de kleurrijke vastenavendkrant op de deurmat zult vinden. Of het nu de gele truidrager is of de hekkensluiter die bij u langs de deur komt, geef alstublieft gul, want zonder uw gift is het simpelweg niet mogelijk om het heerlijkste feest van de stad naar behoren te laten demareren.

Meer berichten