Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend.
Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend. (Foto: Staatsloterij)

Inwoner Woensdrecht wint een miljoen euro bij Staatsloterij

Bij de Staatsloterij XL trekking van 10 januari is een prijs van 1.000.000 euro belastingvrij gevallen op een Staatslot dat online gekocht is door een inwoner van de gemeente Woensdrecht. Staatsloterij stelt het belang van winnaars voorop en maakt daarom nooit de namen van prijswinnaars bekend.

Naast de XL Hoofdprijs van 1 miljoen euro, viel ook de reguliere Hoofdprijs van 1 miljoen euro netto op een heel lot. Dit miljoen viel op een lot van een abonneespeler in de gemeente Sint-Michielsgestel. Ook deze winnaar wordt uitgenodigd om langs te komen bij de Staatsloterij.

Alle geldprijzen van de Staatsloterij worden belastingvrij uitgekeerd en uitsluitend getrokken uit de voor die trekking verkochte lotnummers. De Staatsloterij keert minimaal 60 procent van de inleg van de spelers uit aan prijzengeld en heeft daarmee het hoogste uitkeringspercentage van alle Nederlandse loterijen en de grootste prijzenpot.

De volgende trekking van de Staatsloterij is op 10 februari, dan staat de jackpot op 27,8 miljoen euro, netto.

Meer berichten