Foto: Gemeente Woensdrecht

Tummers Hoogerheide wint Promotieprijs Woensdrecht 2018

Burgemeester Steven Adriaansen van de gemeente Woensdrecht heeft donderdagavond tijdens de nieuwjaarsreceptie de Promotieprijs Woensdrecht 2018 uitgereikt aan de Firma Tummers Hoogerheide.

De commissie Woensdrecht Promotieprijs alsmede het college van burgemeester en wethouders was unaniem van oordeel dat de Firma Tummers recht had op de Promotieprijs 2018. Naast Tummers waren ook Heemkundekring Het Zuidkwartier en B&B Friendship genomineerd.

De Fa. Tummers heeft de prijs ontvangen vanwege:

- Onderscheidend

In 1976 is familiebedrijf Tummers B.V. gestart als machinefabriek en onderhoudspartner voor de florerende Zeeuwse aardappel industrie. Inmiddels is Tummers uitgegroeid tot een toonaangevende producent van machines, machineonderdelen en complete productielijnen voor aardappel- en groenteverwerking. De Tummers Groep bestaat vandaag de dag uit een viertal bedrijven met meer dan 100 werknemers, die over de gehele wereld opereren. Fa. Tummers is sociaal betrokken bij zijn personeel maar zeker ook bij de omgeving.

- Enthousiasme

De eisen van de voedselverwerkende industrie op het terrein van o.a. efficiëntie, duurzaamheid en productiesnelheid zorgen binnen de Tummers organisatie voor voortdurende focus op innovatie. Omdat het hele traject van engineering, productie en installatie in eigen beheer wordt uitgevoerd is Tummers als één van de weinige machinefabrikanten in staat snel te reageren op de veranderende behoeften van de wereldwijde voedselindustrie.

- Publiciteit

De oplossingen en mensen van Tummers zijn te vinden bij de grotere AGFverwerkende bedrijven in geheel Europa, India, Rusland, China, Bangladesh, Egypte en Zuid-Afrika. Op deze manier wordt de gemeente Woensdrecht op een positieve manier uitgedragen.

Meer berichten