Op uitnodiging speelt de groep voor o.a. Zonnebloem, KBO, seniorenraden, alleenstaanden en overige belangstelling hebbende verenigingen.
Op uitnodiging speelt de groep voor o.a. Zonnebloem, KBO, seniorenraden, alleenstaanden en overige belangstelling hebbende verenigingen. (Foto: De Vrolijke Spelers)

De Vrolijke Spelers staan weer op de planken

De Ouderen Toneelvereniging "De Vrolijke Spelers"uit Steenbergen trekken weer hun regio door met de toneeluitvoering "Het Hemels Veulen", geschreven door Hub Fober. Klucht in 3 bedrijven.

Hun eigen voorstellingen in Steenbergen zullen plaatsvinden op vrijdag 18 januari om 19.30 uur en op zaterdag 19 en zondag 20 januari om 13.30 uur. Locatie: Theater en Dansstudio Myra Ceti, Wouwsestraat 49, Steenbergen. Kaarten à 7 euro zijn te reserveren vanaf 15 december bij Fien Cools, Bredastraat 34, 0167-561327, of Corrie Blommerde, West Havendijk 8 0167-563582.

Het verhaal

Bij de familie Koster liep alles op rolletjes. Door bepaalde omstandigheden kwamen ze behoorlijk in de problemen te zitten. Sander Koster, zijn vrouw Leonie en zoon Sjaak konden hierdoor niet van de drank afblijven. Wanhopig zoeken ze een manier om uit de financiële zorgen te komen. Dan komt hun neef uit Afrika opdagen en lijkt het toch goed te komen. Gelukkig worden er toch twee "onzichtbare" Engelen, Patricia en Plonia, naar beneden gestuurd om familie Koster te helpen.

De Vrolijke Spelers

Hun naam zegt het al: "De Vrolijke Spelers" met als doel om vrolijke stukken op de planken te brengen, aangezien een lach op de gezichten van het publiek te krijgen, hun eerste vereiste is. Op uitnodiging speelt de groep voor o.a. Zonnebloem, KBO, seniorenraden, alleenstaanden en overige belangstelling hebbende verenigingen. Elke speler is voorzien van een goede headset zodat de tekst voor iedereen duidelijk te verstaan is. Zij verzorgen op locatie, zelf hun eigen gemaakte decor en eveneens belichtingsinstallatie. De groep bestaat uit 14 personen: spelers, soufleurs/toneelassistenten, geluid/belichtingstechnici en regisseuse, waaronder ook vrijwilligers.

Meer berichten