EindeJaars bijeenkomst van 'Het Filosofische Gesprek Bergen op Zoom'

Op zondag 30 december a.s. organiseren we weer ‘Het Filosofisch Gesprek’, de laatste bijeenkomst van dit jaar. De opzet blijft gelijk aan de meeste bijeenkomsten: in onderling overleg kiezen we een interessante vraag die we met elkaar gaan onderzoeken. We wegen verschillende argumenten af en proberen algemene waarheden te toetsen aan concrete voorbeelden. Samen zoeken we naar een antwoord.

Je brengt je eigen kennis en ervaring mee.Het gesprek wordt geleid door een ervaren moderator.

Kijk voor informatie en inspiratie eens op onze website filocafé.nl (of ‘Sapere Aude’) waar je onder ‘archief’ een korte impressie vindt van de afzonderlijke bijeenkomsten. Onderaan vind je een overzicht van de voor die bijeenkomst ingediende onderwerpen. Leuk om terug te lezen en misschien vind je het wel onterecht dat een bepaald onderwerp niet is gekozen!

Je hoeft niet vooraf in te schrijven. Om de kosten te dekken vragen we een bijdrage van vijf euro (inclusief drankje), maar kom je voor de eerste keer dan is deze kennismaking gratis. Je kunt dan eens proeven of je ook zo geniet van een goed gesprek.

We huren een goede gespreksruimte op adres Engelsestraat 30 in Bergen op Zoom.

We beginnen om twee uur en eindigen zo rond half vijf. Je kunt zo binnenlopen, je bent van harte welkom!

Meer berichten