Bergen op Zoom
Laden
De pagina wordt geladen

Instellingen

Je huidige stad is: Bergen op Zoom
Verander stad
Snel naar:
Over

Heb je feedback, of heb je iets gevonden wat niet helemaal goed gaat? Laat het ons hier weten.

Indebuurt PWA Beta v0.1.4

DPG Media is gestopt met de uitgave van Gazet Bergen op Zoom. Vanaf nu kun je voor het lokale nieuws in Bergen op Zoom online terecht bij indebuurt Bergen op Zoom.  

 

Over indebuurt Bergen op Zoom

We informeren, inspireren en amuseren onze lezers elke dag door leuke verhalen en het belangrijkste nieuws over Bergen op Zoom te delen. Wil je op de hoogte blijven? Volg ons dan op Facebook of Instagram en abonneer je op onze nieuwsbrief. Meer weten over indebuurt en onze aanpak? We hebben een aantal duidelijke uitgangspunten geformuleerd, ontdek ze hier.

Tip onze redactie

Heb jij een nieuwtje voor ons, een goed persoonlijk verhaal, wil je dat we iets voor je uitzoeken voor onze rubriek Mysterie opgelost of vind je het leuk om mee te schrijven aan ons platform? We horen het graag van je.

Adverteren bij indebuurt Bergen op Zoom

Bij indebuurt helpen we (lokale) ondernemers met de promotie van hun bedrijf. Hierbij kiezen we meestal niet voor banners, maar voor advertentieoplossingen als artikelen op maat (branded content). In zo’n artikel kan een ondernemer zijn verhaal kwijt over mooie producten, geweldige gasten of bijzondere achtergronden. Ook plaatsen we geregeld lokale aanbiedingen, vacatures en agendapunten. Nieuwsgierig naar wat we allemaal voor een ondernemer kunnen betekenen? Hier lees je meer over de commerciële mogelijkheden.