Huub Hangop opent Bourgondische Santarun op 22 december

De opening van de Santarun wordt dit jaar niet gedaan door een sportman maar door niemand minder dan Huub Hangop. De organisatie is verheugd dat hij de opening wil komen doen.

Het past in de lijn die we hebben uitgezet aldus de organisatie. We beginnen direct met het vieren van ons eerste lustrum! Huub Hangop, zanger-entertainer, trekt langs zalen en tenten met zijn feesthits in een super vrolijke feestshow met uiteraard maar één doel: zaal op z’n kop! Een optreden zonder toegift heeft Huub in de afgelopen zesendertig jaar nog nooit meegemaakt!

Huub wordt elk jaar populairder met veel optredens in binnen- en buitenland, op de nationale televisie en hij wordt zelfs televisiepresentator (bij Veronica’s Call-TV in 1995 en 1996). Mede dankzij radio-DJ Ruud de Wild wordt in 1999 de single: “Ik Wil Ook Zo’n Broek Met Van Die Zakken Aan De Zijkant” en kanjer van een hit. In 2006 wordt Huub advocaat, maar blijft wel gewoon platen uitbrengen, waaronder in 2007 het jubileum (mini-)album “Vijf Nieuwe Irritaties”. Als Huub in 2011 zijn toga aan de wilgen hangt, start hij een samenwerking met de bekendste feest-DJ van Nederland, DJ Maurice, en met Berk Music. Hiermee maakt hij wederom de gekste feestknallers, die je hoort op elk feest en natuurlijk met carnaval!

Joris Völker voorzitter van de Bourgondische Santarun laat weten erg verheugd te zijn met zijn komst. Hij zal tevens de warming up doen en samen met wethouder Patrick van der Velden het opening schot verzorgen via het kanon dat elk jaar wordt ingezet.

Openingen van de Santarun werden eerder verzorgt door: Rico Verhoeven / Arnold van derleyden / Micheal Bogaard.

Aanmelden voor de Bourgondische Santarun. www.santarunbergenopzoom.nl

Meer berichten