Smashkanon Jeroen Looij duikt achter de shuttle aan tijdens zijn enkelpartij tegen Batho.
Smashkanon Jeroen Looij duikt achter de shuttle aan tijdens zijn enkelpartij tegen Batho. (Foto: The Flying Shuttle '57)

TFS'57 Badmintonnieuws: team 1 stelt maximale score zeker in Tholen

BERGEN OP ZOOM - De achtste speelronde van competitieseizoen 2018-2019 begon voor team 1 op de eerste zaterdag van december in Tholen. Het eerste team van badmintonclub The Flying Shuttle '57 uit Bergen op Zoom wist acht punten te ontfutselen aan de Zeeuwse thuisspelers.

Zowel de vrouwen- als mannendubbel ging in twee games naar Bergse zijde. In de singles maakten Christ en Jeroen het spannender dan nodig, waarbij laatstgenoemde koos voor een driegamer. Uiteindelijk begon het vlaggenschip van TFS'57 met 0-6 voorsprong aan de gemengddubbels. Denise en Christ vonden bepaald niet direct hun ritme, maar net als Patrick en Natasja pakten ze in twee games winst. Met een maximale score van 0-8 consolideert team 1 de nummer één positie in de poule.

Zaterdagochtend 8 december a.s. staat een uitwedstrijd tegen BC Hoeven op het programma. In speelronde 2 won TFS'57 met 7-1, nog eenzelfde resultaat in Bergs voordeel is erg wenselijk om de positie in de poule te handhaven.

Rustig weekend

De twee andere seniorenteams van de toonaangevende badmintonclub van de gemeente Bergen op Zoom hadden afgelopen weekend geen wedstrijden, maar het jeugdteam U13 kwam wel in actie. In Waalwijk speelden ze tegen High Speed U13; de uitslagen zijn op het moment van schrijven echter nog niet gepubliceerd. Hun volgende wedstrijd zal zijn tegen Gilze U13 in het gelijknamige dorp.

Algemene Ledenvergadering 11 december

Alle leden van TFS'57 hebben een uitnodiging gehad voor de ALV die plaatsvindt op dinsdag 11 december aanstaande. Op de website in de agenda (zie ook: https://tfs57.nl/agenda/) zijn zowel locatie aan aanvangstijdstip terug te vinden. Ook ouders van jeugdleden zijn van harte welkom bij deze Algemene Ledenvergadering van badmintonclub The Flying Shuttle '57.

Kennismaken met badminton in Bergen op Zoom

Wil je een keer komen badmintonspelen en kennismaken met de badmintonsport en onze club? Bezoek onze website https://tfs57.nl/kennismaken/ voor meer informatie. Je bent van harte welkom: al vanaf 7 jaar jong! Je mag drie keer GRATIS komen badmintonnen zonder dat je ergens aan vast zit.

Volgende week meer TFS'57 Badmintonnieuws!

Meer berichten