leden van PV de Vredesduif keuren een duif
leden van PV de Vredesduif keuren een duif (Foto: j v tilbeurgh)

Postduivenweekend in Lepelstraat

In het weekend van 15 en 16 december organiseert postduivenvereniging De Vredesduif in Lepelstraat haar jaarlijkse tentoonstelling van postduiven.

Op deze winteractiviteit wordt al sinds jaar en dag mooie en goede postduiven van de leden bij elkaar gebracht en in de hand gekeurd door een officiële keurmeester van de Nederlandse Postduivenhouders Organisatie, ditmaal dhr. Teske uit Oosterhout.

Op zondag 16 december gaan de deuren van het verenigings- gebouw om 11.00 u. open voor alle belangstellenden. Om 12.00 u. worden een aantal bonnen aangeboden van leden van de club die het beste hebben gepresteerd op de wedvluchten van het afgelopen duivenseizoen, maar ook van gekende duivenliefhebbers met bijzondere prestaties uit de wijde omgeving. Schenkers van bonnen uit de eigen vereniging zijn o.a. de 1e Generaal kampioen R.Nijssen, K.v.Koppen, H.de Jong , X.van Peer, J.Ernest, M.de Jong en de winnaar van de Fond Express M.van Rijen.

Veel belangstelling zal er ongetwijfeld ook zijn voor de aanbiedingen van de nationaal gekende vitesse- en midfondspecialist A. van Loon uit Halsteren, marathonspecialisten Fr. Belleter uit Nispen, C.v.Heijst & zn. uit Bergen op Zoom, W. v. Nederpelt uit Klaaswaal en de gekende Zeeuwse fondspelers W.Geers uit Hulst en K.v.Dommelen uit St.Philipsland en nog div. andere topschenkingen. Voor de eendaagse fond o.a. Marijke Vink uit Mookhoek, John Rockx uit Zegge,

Tevens is er een verloting om uit de kosten te komen en zijn er gratis broodjes voor de bezoekers.

PV De Vredesduif nodigt eenieder die belangstelling heeft graag uit in het clublokaal bij het voetbalveld aan de Kruisweg te Lepelstraat.

De volledige bonnenlijst van PV de Vredesduif kan men vinden op www.doevepeet.nl

Meer berichten