Zaterdagavond 8 december speelt 'Adje' Vandenbergh met zijn band MoonKings in Gebouw-T in Bergen op Zoom. FOTO: STEFAN SCHIPPER
Zaterdagavond 8 december speelt 'Adje' Vandenbergh met zijn band MoonKings in Gebouw-T in Bergen op Zoom. FOTO: STEFAN SCHIPPER (Foto: Stefan Schipper)

'Adje' Vandenberg is te gast in Gebouw-T

BERGEN OP ZOOM - Dankzij de Sena Guitar Awards heeft Gebouw-T aan het Wilhelminaveld in Bergen op Zoom Adriaan 'Adje' Vandenberg al enige keren mogen ontvangen, maar nooit met zijn eigen band. Hij is zelf in de jaren '80 van de vorige eeuw bekend geworden met de bands Vandenberg en Whitesnake. Met de laatstgenoemde scoorde hij twee grote hits; 'Here I Go Again' en 'Is This Love'. Zaterdagavond 8 december speelt hij vanaf negen uur met zijn band Vandenberg's MoonKings in het Gebouw-T. Vandenberg's MoonKings is in 2014 opgericht door Vandenberg en bestaat verder uit zanger Jan Hoving, basgitarist Sem Christoffel en drummer Mart Nijen Es. Het eerste album, 'MoonKings' getiteld, sloeg meteen aan en ook op de opvolger 'MK II' laat de band horen goed te weten hoe een perfecte song moet klinken. Voorafgaand aan het concert is er 'n exclusief interview met Vandenberg's MoonKings, voor slechts een beperkt aantal bezoekers. Tijdens dit T-Gesprek vertelt de artiest meer over zijn of haar muziek en het verhaal erachter. Tevens vindt er regelmatig aansluitend een akoestische sessie plaats. Voor het T-Gesprek is steeds slechts 'n beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Tickets voor concert en T-Gesprek zijn verkrijgbaar via de site van het poppodium: www.gebouw-t.nl.
 

Meer berichten