Op woensdagavond 12 december geeft de Frans-Nederlandse zangeres Katell een sfeervol concert bij Alliance Française in de Waalse Kerk in Breda. Ook niet-leden zijn welkom en betalen 10 euro entree.
Op woensdagavond 12 december geeft de Frans-Nederlandse zangeres Katell een sfeervol concert bij Alliance Française in de Waalse Kerk in Breda. Ook niet-leden zijn welkom en betalen 10 euro entree. (Foto: Esmee Burgersdijk)

Katell zingt bij Alliance Française

BREDA - De afdeling Breda van Alliance Française presenteert op woensdagavond 12 december, samen met de afdelingen uit Roosendaal en Bergen op Zoom, om kwart over acht in de Waalse Kerk aan de Catharinastraat 83 in Breda 'n sfeervol concert van de Frans-Nederlandse zangeres Katell. Zij is onder meer bekend van het programma The Voice of Holland en haar muziek is een gevoelige mix van moderne Franse folk en pop die ze - samen met haar band - uitvoert. Katell is geboren in Frankrijk en deels in Nederland en deels in Frankrijk opgegroeid. In 2006 verhuisde ze vanuit Parijs naar Enschede om er aan het ArtEZ Conservatorium te gaan studeren. ,,Zij heeft uitstraling en flair, 'n echte toneelpersoonlijkheid. Ze weet wat ze zingt en zingt ook voor 't publiek", oordeelde de jury over Katell, toen ze eerste werd op het Concours de la Chanson 2010 van Alliance Française. Niet veel later studeerde ze af aan 't conservatorium. Voor leden en cursisten van Alliance Française is de toegang tot dit concert gratis. Introducés moeten 10 euro entree betalen, en de studenten 5 euro.

Alliance Française zet zich in om haar leden vertrouwd te maken met de Franse taal en tegelijkertijd met de Franse cultuur, historie en actualiteit. Het lidmaatschap is 45 euro en geeft gratis toegang tot het bijwonen van de lezingen en culturele activiteiten van Alliance Française in binnen- en buitenland. Meer informatie is te vinden op https://afpb.nl/bergen-op-zoom/.

Meer berichten