Foto:

Zaterdag 24 november opent Winterhuis van De Parade

Zaterdag 24 november opent om 12.00 uur het Winterhuis van De Parade haar deuren als heuse pepernotenbakkerij. Samen met Pieten kunnen kinderen tot 16.00 uur pepernoten bakken en natuurlijk lekker snoepen. Op de Facebookpagina van De Parade staat er tijdens dit (Black Friday) weekend bovendien voor de ouders een gave online winactie: like de pagina, deel het Black Friday bericht en maak kans op een JBL Xtreme 2 zwarte bluetooth speaker ter waarde van 239 euro.

Wie komende maand door de Lombardenstraat loopt, ziet op nummer 5 een feestelijk ingerichte etalage en een kalender met daarop de vier data dat het 'Winterhuis' geopend is. Op zaterdag 24 november, 1 december, 15 december en 22 december worden bezoekers hartelijk ontvangen met een sint- of kerstlekkernij en een leuke thema activiteit. Tevens zal er in de Paradestraten sfeervolle live muziek klinken.

24 november: Pepernotenbakkerij
1 december: Pietenzoentjes versieren
15 december: Speurtocht met cadeautjes
22 december: Op de foto met de Kerstman

Naast de online Black Friday winactie, vindt er 7 t/m 22 december bovendien een kerstwinactie in het winkelgebied plaats: Haal een invulkaart bij één van de winkeliers van De Parade, raad hoeveel kerstballen er in de vaas in de etalage van het Winterhuis zitten, lever de invulkaart weer in bij één van de winkeliers van De Parade en maak kans op 1 minuut gratis kerstboodschappen doen.
 

Meer berichten