Op zaterdagmiddag 24 november brengt de Sint een bezoek aan Hal-steren. Om halfdrie arriveert hij samen met z'n Pieten bij Vogelenzang.
Op zaterdagmiddag 24 november brengt de Sint een bezoek aan Hal-steren. Om halfdrie arriveert hij samen met z'n Pieten bij Vogelenzang. (Foto: )

Zaterdag 24 november komt de Sint met zijn Pieten naar Halsteren

HALSTEREN - Sinterklaas komt ook dit jaar naar Halsteren, zo laat de Stichting Sint-Nicolaas Comité Halsteren weten. ,,Zaterdag 24 november is 't zover. De Sint zal dan samen met zijn Pieten 's middags om halfdrie arriveren bij Vogelenzang. Onder begeleiding van de harmonie St. Cecilia Eensgezindheid en de Pietenband trekt de stoet vervolgens naar 't Oude Raadhuis. Daar wordt de Sint officieel verwelkomd. Na nog wat te hebben bijgepraat, zal Sint-Nicolaas zo rond kwart over drie vertrekken naar de grote zaal van de Wittenhorst. Hier kunnen alle kinderen Sint-Nicolaas persoonlijk een handje komen geven en hun kleurplaat en/of verlanglijstje overhandigen. Ieder kind krijgt persoonlijk een snoepzak van de Sint. Ondertussen zal de Pietenband met vrolijke muziek de kinderen aan het dansen brengen. Kortom, het zal weer een leuke en gezellige sinterklaasmiddag in Halsteren worden en de toegang is vanzelfsprekend gratis'', zo licht het comité het programma van 24 november toe. Ook dit jaar is er weer een kleurwedstrijd. Meer informatie over deze kleurwedstrijd is te vinden op de website van het Sint Nicolaas Comité, op: www.sinthalsteren.nl. ,,Kinderen die meedoen aan de kleurwedstrijd, kunnen hun ingekleurde kleurplaat inleveren bij Sint-Nicolaas tijdens de intocht in Halsteren. De kinderen van de 15 mooiste kleurplaten zullen dan worden uitgenodigd om bij Sint-Nicolaas persoonlijk langs te komen op zijn verblijfadres in Halsteren voor het zingen van wat liedjes. De Sint en zijn Pieten zorgen dan natuurlijk ook voor wat lekkers en er wordt nog een verhaaltje gelezen voor het slapen gaan.''

Meer berichten