Laatste keer op de zolder van bibliotheek het Markiezaat
Laatste keer op de zolder van bibliotheek het Markiezaat (Foto: Gijs Proost)

Laatste keer in bieb Te Gek Theater!

Op zondagmiddag 25 november zal Te Gek Theater voor de laatste keer plaatsvinden. Tenminste, op de zolder van de bibliotheek. Vanaf volgend jaar gaat de show verhuizen naar aan andere locatie, omdat de bibliotheek niet meer open zal zijn op zondag.

Die nieuwe locatie is gevonden in het Café Atelier, een creatieve en inspirerende plek. Alleen al van het interieur wordt je vrolijk, en aangezien de Te Gek Theater show zich de vrolijkste theatershow van Bergen op Zoom noemt, past dat prima!

Te Gek Theater is een theatershow voor kinderen, gebaseerd op improvisatietheater, waarbij de kinderen mogen beslissen waar het over zal gaan en ook mee mogen spelen als zij dat willen. De kinderen zijn razend enthousiast over dit concept. Ouders genieten net zo goed van de spontaniteit van hun kroost.

Deze laatste keer in de bibliotheek is er ook nog een leuke actie. Als je een vriendje of vriendinnetje meeneemt, krijg je je eigen kaartje voor de helft van de prijs. Want de betalende grote mensen zijn nu eenmaal gek op korting! Meer informatie op www.goimpro.nl of via Facebook goplayimpro. Reserveren via reserveren@goimpro.nl

Entree vijf euro.

Meer berichten