Kroost
Kroost (Foto: By.Anna Photogragraphy)

14 november 1e editie KWEEK Café voor moeders met kroost van 0 tot 4 jaar

Baby op komst of al eventjes moeder? Dan is het KWEEK Café voor jou “the place to be”. Geniet maandelijks van een woensdagochtend om even bij te tanken, een warme (!) kop koffie of thee te drinken en een leuke workshop.

14 november zal de eerste editie van het KWEEK Café plaatsvinden. Het KWEEK Café is met liefde ontwikkeld door KWEEK concept store, Prachtig Bevallen en By.Anna Photography. Vanaf november nodigen zij alle mama’s uit Bergen op zoom en omstreken uit om met hun kroost tussen de 0 en 4 jaar iedere 2e woensdag van de maand op de koffie of thee te komen. De boel de boel laten, ervaringen delen en nieuwe inzichten verkrijgen, daar draait het KWEEK Café om!

Iedere 2e woensdag van de maand van 10.15 uur tot 11.30 uur zal het KWEEK Café plaats vinden. Tijdens de verschillende edities passeren er uiteenlopende thema’s en gastsprekers de revue, denk aan muziek op schoot, aromatherapie tijdens de zwangerschap en babytijd en baby yoga.

Daarnaast staat het KWEEK Café vooral in het teken van even ontspannen, niets moeten en het naar je zin hebben. Dus ben jij een zoete cupcake moeder, rondzwevende moeder, bewust levende moeder, loedermoeder of ploetermoeder*? Kom dan zeker langs want mama zijn is al hard genoeg werken!

Wanneer? 14 november van 10.15 uur tot 11.30 uur, daarna iedere 2e woensdag van de maand op hetzelfde tijdstip.

Waar? KWEEK Conceptstore, Zuivelplein 3a in Bergen op Zoom.

Kosten? Helemaal niets!
Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus wil je zeker zijn van een plekje aan tafel, stuur ons dan een berichtje via kweekboz@gmail.com.

En vaders? Die zijn natuurlijk ook van harte welkom met hun kroost!

Meer info op:

www.kweekconceptstore.nl

www.prachtigbevallen.nl

www.facebook.nl/kweekboz

*Uit het versje ‘Moeders’ van LenteZoet.

Meer berichten