winnaar stadsprijs De Wattimena's
winnaar stadsprijs De Wattimena's (Foto: koolen)

Uitreiking prijzen Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala

Tijdens het Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala in het Groot Arsenaal zijn op vrijdagavond 2 november de winnaars van de ondernemersprijzen bekend gemaakt. De prijzen werden uitgereikt door de Commissaris van de Koning, Wim van de Donk.

De jury had tot taak om uit de genomineerde bedrijven een winnaar voor de categorie grote bedrijven en een winnaar voor de categorie kleine bedrijven te kiezen.

Winnaar categorie groot is geworden:

DCN Diving. (www.dcndiving.com)

In Bergen op Zoom minder bekend maar wereldwijd toonaangevend op dit gebied.

Zeer gespecialiseerde technische dienstverlening in de onderwaterbouw. Enige bedrijf die droog onder water kunnen lassen. Met een eigen test en opleidingscentrum. Een bedrijf wat 24/7 bemand is. Toepassingen creëert voor duurzame energie en renovatie van stuwdammen.

Winnaar categorie klein is geworden:

Manege de Paardenhoeve (www.manegedepaardenhoeve.nl)

In een branche waar veel ondernemers niet overeind kunnen blijven weten ze zich te redden door hun onderscheidende manier van werken en het zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Al meer dan 50 jaar van generatie op generatie een begrip op het gebied van hippische binnen- en buitensport.. Een echt familiebedrijf wat innovatie niet uit de weg gaat. Hun maatschappelijk betrokkenheid blijkt door het inzetten van paarden voor regionale evenementen.

Naast de 2 juryprijzen is er een stadsprijs uitgereikt aan die genomineerde die de meeste stemmen wist te vergaren.

Winnaar stadsprijs is geworden:

Familie Wattimena (il macherone/bodega waldolala/buitengewoon bergen op zoom/foodstoet)

Bijna 2.000 mensen hebben gestemd op de stadsprijs. De winnaars zijn een begrip in de Bergse binnenstad.

Altijd bezig met nieuwe dingen en vol lef op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Van een restaurant en een bodega tot buitenactiviteiten, deze familie blijft bezig.

Tot slot is tijdens het gala een veiling gehouden waarbij de opbrengst is bestemt voor de Bergse voedselbank “Goed Ontmoet”. Deze veiling heeft €11040,00 opgeleverd.

Meer berichten