De gemeenten zijn geïnteresseerd in de verhalen achter de cijfers en hopen dat veel mensen hun ervaringen delen. De input wordt overigens anoniem gemaakt, dus de mensen hoeven niet te vrezen voor hun privacy.
De gemeenten zijn geïnteresseerd in de verhalen achter de cijfers en hopen dat veel mensen hun ervaringen delen. De input wordt overigens anoniem gemaakt, dus de mensen hoeven niet te vrezen voor hun privacy. (Foto: )

Oproep gemeenten: 'Deel je ervaringen over jeugdhulp'

WEST-BRABANT - Negen gemeenten in het westelijk deel van West-Brabant (Etten-Leur, Bergen op Zoom, Steenbergen, Woensdrecht, Moerdijk, Roo- sendaal, Halderberge, Rucphen en Zundert) leveren jeugdhulp aan haar inwoners. Ze willen graag weten hoe de jeugdhulp verder verbeterd kan worden. Ook vinden ze het belangrijk om te weten welke zaken nu al goed gaan en zeker niet moeten veranderen. De meningen en ervaringen van de oud-cliënten en (hun) ouders mogen hierin natuurlijk niet ontbreken! ,,Ben je tussen de 16 en 25 jaar? En heb je in de periode van 2015 tot 2018 jeugdhulp ontvangen in het westelijk gedeelte van West-Brabant? Of heb je 'n kind dat in die zelfde periode jeugdhulp ontving? Deel dan je ervaringen, tijdens een speciale bijeenkomst op donderdagavond 15 november van zeven uur tot halftien bij Laan 22 aan de Laan van Brabant 22 in Roosendaal. Kom je die avond uit een van de andere gemeenten naar Roosendaal toe? Dan kun je een reiskostenvergoeding krijgen'', aldus de oproep van de gemeenten. Namens de negen gemeenten begeleidt Scale Management Consultants het onderzoek en je kunt je bij hen aanmelden voor de bijeenkomst, op de site www.scalemc.wixsite.com/help-mee, of door een e-mailte sturen naar: participatie@scalemc.nl, of door Aricia Ike te bellen, op 06 - 55 55 56 67.

Meer berichten