voorkant Flyer van het concert.
voorkant Flyer van het concert. (Foto: "Sint Cecilia"door Guido Reni, 1606)

Caeciliaconcert van het Toonkunstkoor Bergen op Zoom op zondagmiddag 18 november

Met "Hail Bright Cecilia", een werk van Henry Purcell, begint het Caeciliaconcert van het Toonkunstkoor Bergen op Zoom. Met dit feestlied vangt een concert aan waarin tal van lievelingstukken van de koorleden worden uitgevoerd. met koorwerken van Buxtehude, Mozart, Haydn en Sybelius krijgt de bezoeker een aantrekkelijk programma voorgeschoteld.

Het concert krijgt nog meer allure door de medewerking van solisten(zangers), van een violisten-ensemble o.l.v. Hilde Imandt en van de pianobegeleiding door Edu de Goffau. De muzikale leiding is in handen van de al drie jaar zeer succesvolle dirigent Loek van Dijck.

Het concert vindt plaats in de kapel van Sint Catharina, een kerkgebouw met een goede akoestiek. De ingang van de kapel vindt u in de Klaverstraat - achter het Catharinaplein.

Zondag 18 november om 15.00 uur, toegang €12,50, kinderen tot 16 jaar gratis toegang onder leiding van betalende bezoekers. Kaarten verkrijgbaar bij de ingang van de kapel en op rekeningnummer NL 48 RABO 0142999598 tn. Toonkunstkoor ovv "concert" of bij Boekhandel Quist.

Het concert vindt plaats in de Kapel van Sint Catharina, een kerkgebouw met een prachtige akoestiek. De ingang van de Kapel is aan de Klavestraat-ahter het Catharinaplein.

Meer berichten