het Groot Arsenaal
het Groot Arsenaal

Nieuwe locatie voor het ondernemersgala

Het ondernemersgala dat op vrijdag 2 november wordt gehouden zal helaas niet gaan plaatsvinden in het Royal Palace, de spiegeltent op het terrein van Intratuin.

De reden hiervoor is dat Intratuin de voor dit feest benodigde vergunning niet kon verkrijgen. Op het laatste moment bleek dat Intratuin niet kon voldoen aan de door de gemeente gestelde voorwaarden voor het mechanisch geluidniveau buiten de openingsuren van de winkel. Intratuin betreurt dit enorm, maar voor ons betekende het wel dat het bestuur snel op zoek moesten naar een goed alternatief.

Dat alternatief is gevonden en dat blijkt een bijzonder goed alternatief te zijn. Met vereende krachten is het gelukt om het gala te verplaatsen naar:

HET GROOT ARSENAAL

Het bestuur is blij dat het gelukt is om in zo’n korte tijd dit voor elkaar te krijgen.

Het Groot Arsenaal op de Rijtuigweg in Bergen op Zoom is een unieke locatie, waar op de begane grond, welke net gereed is de eerste gasten zullen worden ontvangen.
Het wordt weer een spetterende 6e editie van het gala met deze toplocatie. Waar men kunt netwerken, genieten van het beste van lokale chefkoks, live entertainment, ondernemersprijzen én een afterparty!

U wordt uitgenodigd om, als u dat nog niet had gedaan, kaarten te reserveren voor deze unieke avond. Dat kan via onze website www.goboz.nl

Meer berichten