Bloed, zweet, sprookjes en live gitaarmuziek

Foto:

Bergenaren Kirsten de Bruijn en Ben Blom braken door als professionele artiesten. Kirsten speelde in de musical Annie en Ben bracht na zijn Jeans-tours de première van zijn solodebuut ik BEN in de CKB Theaterzaal. Nu bundelen Kirsten en Ben hier hun talenten in het tweeluik #rood #wit op de livemuziek van gitarist Hans van der Zee.

BERGEN OP ZOOM - Het leven gaat niet altijd over rozen, maar ook een sprookjesbestaan blijkt soms te mooi om waar te zijn. Ook Roodkapjes, Boze Stiefmoeders en Sprookjesland's Next Top Prinsessen raken zo nu en dan in een wat-is-de-zin-van-het-leven-crisis. Zelfs Boze Wolven vragen zichzelf weleens af: is dit alles? Oehoehoehoe! 
Niets is wat het lijkt. Niets is zwart-wit. Nee, alles is rood-wit. Vurige, gebroken en bloedende harten versus verloren, verschrompelde en bevroren harten.

In het tweeluik #rood # wit brengen Kirsten de Bruijn en Ben Blom moderne versies van Grimms Roodkapje en Sneeuwwitje met hits van o.a. Anita Meyer, Marco Borsato, Willeke Alberti en Frank Boeijen. 

Ze zijn te zien op vrijdag 12 oktober om 20.30 uur in CKB Theaterzaal. Ga voor meer informatie en het reserveren van tickets www.demaagd.nl

Meer berichten