Ravi en Seb zijn net als de andere CKB cursisten Theater, Muziek, Dans en Beeldend net begonnen aan hun nieuwe cursusjaar. FOTO: CKB
Ravi en Seb zijn net als de andere CKB cursisten Theater, Muziek, Dans en Beeldend net begonnen aan hun nieuwe cursusjaar. FOTO: CKB (Foto: )

Theater, dans of muziek plezier voor kinderen

Ravi en Seb zijn net als de andere CKB cursisten Theater, Muziek, Dans en Beeldend net begonnen aan hun nieuwe cursusjaar. Ze hebben er duidelijk zin in, want plezier staat voorop in de lessen waarmee je al heel jong kunt starten.

BERGEN OP ZOOM - Bij het Centrum voor de Kunsten van Bergen op Zoom (CKB) beginnen kinderen soms al op heel jonge leeftijd met de lessen: bij muziek kan dit al op 1-jarige leeftijd en bij dans vanaf 2 jaar. De cursussen Muzikale Dreumes- of Peuterpret en Peuterdans beleven ze samen met hun vader, moeder, verzorger of grootouder. Daarna kiezen ze bijvoorbeeld Kleuterdans, Pre-Ballet of gaan ze muziek maken op een instrument. De speelse lessen sluiten helemaal aan bij hun fantasievolle belevingswereld en tegelijkertijd krijgen ze een goede basis. Vanaf groep 3 van de Basisschool mag je met Ravi en Seb mee naar de Musical Kids of naar het Jeugdatelier waar je met allerlei materialen werkt en zelfs een filmpje maakt. Kinderen die niet kunnen kiezen mogen in 6 lessen proeven van Muziek, Dans, Theater en Beeldend in de nieuwe CKB cursus Alles is Leuk. Het CKB seizoen is al begonnen, maar je kunt nog meedoen, want inschrijven mag het hele jaar door. En, wie weet staat je kind volgend jaar al op de planken. Ravi en Seb weten het nog goed, zij hebben het meegemaakt! Ze speelden net voor de zomervakantie in een musical in een volle CKB Theaterzaal. Seb: “Het was net als tokkelen op vakantie, toen ik 45 meter naar beneden ging. Eerst sta je even te trillen, maar dat is gelijk over als je begint." Ravi: “En ik moest zeggen: ‘Wie wil er mijn vrouw hebben? Gratis!’ Toen moest de hele zaal lachen. Je moet echt bij de Musical Kids komen, want het is superleuk!” Kinderen ontdekken zelf wat hen het meest aanspreekt in een gratis proefles. Die kun je voor Muziek, Dans, Theater en Beeldend vrijblijvend aanvragen via www.ckboz.nl of 0164 277670. Bij de meeste cursussen is nog plaats en mogen ze dus gelijk beginnen. Uitgebreide info vind je op de website van het CKB. We wensen Ravi, Seb en alle andere CKB kinderen veel plezier en succes.

Meer berichten