Najaarsfair in 't Blickvelt

In ’t Blickvelt in Woensdrecht zijn diversen ondernemingen onder gebracht. En vooral het Dorpspunt en HL Kringloop zijn een begrip in de regio. Zij ondernemen diversen activiteiten om de mensen in en om Woensdrecht iets leuks te bieden.

En daar hoort zeker de Najaarsfair bij. Zo wordt deze dit jaar alweer voor de derde keer door deze 2 enthousiaste ondernemingen georganiseerd.

Het Dorppunt heeft heel wat hobbyisten benaderd en een groot deel van hun heeft zich opgegeven om van de Najaarsfair iets leuks en gezelligs te maken. Er is een diversiteit aan leuke, handige, mooie en lekkere dingen te koop. Van sieraden, tassen en 3-D kaarten tot aan bloemstukjes, spekkoek en tapasplanken. Dankzij deze enthousiaste deelnemers zijn er ook weer goodiebags vol met cadeautjes en kortingsbonnen. Veel van die bonnen kun je dezelfde avond al gebruiken.

De eerste 50 (volwassen) bezoekers krijgen bij de ingang van het Dorpspunt een goodiebag. De Kringloopwinkel is intussen druk bezig met het organiseren van de modeshow die in de grote hal van ’t Blickvelt wordt gehouden. En natuurlijk wordt er na de modeshow weer een loterij gehouden met o.a leuke cadeautjes die geschonken zijn door de deelnemers van de Fair.

Kom zeker langs op woensdagavond 10 oktober. Vanaf 19.00 uur is iedereen van harte welkom.

De entree is gratis en elke bezoeker krijgt 2 bonnen voor koffie of thee. Reden genoeg om te komen kijken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mirian Goorden, tel. 06-81390749 of mail naar miriangoorden@telfort.nl

Meer berichten