In de vijf etalages van het leegstaande pand aan de Blauwstraat 24 houdt Kunstforum Steenbergen tot 4 november een expositie van een 4-tal leden van fotoclub Brabantse Wal. FOTO: JAN FLINKENFLÖGEL
In de vijf etalages van het leegstaande pand aan de Blauwstraat 24 houdt Kunstforum Steenbergen tot 4 november een expositie van een 4-tal leden van fotoclub Brabantse Wal. FOTO: JAN FLINKENFLÖGEL (Foto: JAN FLINKENFLOGEL)

Expo 4 leden fotoclub Brabantse Wal in etalages Kunstforum Steenbergen

STEENBERGEN - Met dank aan het bouwbedrijf Verkaart heeft Kunstforum Steenbergen een nieuwe locatie voor zijn kunstetalages. In 't leegstaande pand aan de Blauwstraat 26 heeft Kunstforum Steenbergen er in één klap vijf etalages bij! En daar zijn ze heel blij mee. De primeur om hier een prachtige expositie te houden, is aan enkele leden van de fotoclub Brabantse Wal. Vier van de leden van deze fotoclub staan garant voor een mooi stukje 'kijkdoos'-beleving bij Kunstforum Steenbergen. De exposanten zijn Coen Ossenblok, Jan Sout, Twan Konings en Jan Flinkenflögel, en hun foto's zijn te zien tot 4 november. Coen Ossenblok heeft 'n voorliefde voor straatfotografie, landschapsfotografie en urbex. Coen weet van zijn foto's prijswinnende producten te maken en hem vielen dan ook al vele prijzen ten deel. Jan Stout heeft een bijzondere voorliefde voor technische fotografie. Met allerlei ingenieuze installaties maakt hij foto's van vallende druppels, zeepbellen etc. Ook Jan heeft al diverse prijzen gewonnen. Twan Konings is is gespecialiseerd in foto's van dieren. Hij is nog niet zo lang lid van fotoclub Brabantse Wal, maar doet nu al van zich spreken. Jan Flinkenflögel tot slot probeert met zijn fotografie een verhaal te vertellen. Het gevolg is dat niet de foto een winnend eindproduct hoeft te zijn, maar materiaal waarmee hij zijn verhaal maakt.

Meer weten? Kijk dan op www.kunstforum.nu

Meer berichten