De imkers van bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant brengen tijdens de kleutermiddag over bijen op woensdag 15 augustus bij de Kraaijenberg voor de kinderen ook imkerpakken mee. FOTO: LEO DEN HEIJER
De imkers van bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant brengen tijdens de kleutermiddag over bijen op woensdag 15 augustus bij de Kraaijenberg voor de kinderen ook imkerpakken mee. FOTO: LEO DEN HEIJER (Foto: Leo den Heijer)

Kleuters leren van alles over de bijen bij de Kraaijenberg !

Woensdagmiddag 15 augustus is er van twee tot vier uur bij het bezoekerscentrum de Kraaijenberg aan de Fianestraat 21 in Bergen op Zoom een kleuterprogramma over bijen.

BERGEN OP ZOOM - Een aantal imkers van bijenhoudersvereniging de Wal van Brabant komen kinderen van 4 tot en met 6 jaar - en hun (groot)ouders - dan van alles vertellen over bijen. Zij brengen imkerpakken mee voor de kinderen om zich te verkleden en verder mogen de kinderen onder meer ook honing proeven.

Kinderen die deze interessante middag over bijen bij willen wonen, moeten zich van tevoren aanmelden op de website van Brabants Landschap: www.brabantslandschap.nl/activiteiten. Er kunnen op deze middag maximaal 40 kinderen meedoen en de kosten zijn 2 euro per kind. Voor begunstigers van Brabants Landschap en leden van IVN Groene Zoom is de toegang (op vertoon van de ledenpas) gratis voor twee volwassenen, twee kinderen en twee introducees. Aangeraden wordt de kinderen stevige schoenen aan te doen, en kleding die vuil mag worden. De middag wordt zoals gebruikelijk afgesloten met een glaasje limonade en bij slecht weer is er een binnenprogramma.

Nog meer weten? Kijk op www.brabantslandschap.nl

Meer berichten