Rotaryclub Bergen op Zoom Noord houdt op 26 augustus op de Grote Markt het jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity. Dit keer ten bate van de Flor van Putte Stichting en de Eye Care Foundation.
Rotaryclub Bergen op Zoom Noord houdt op 26 augustus op de Grote Markt het jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity. Dit keer ten bate van de Flor van Putte Stichting en de Eye Care Foundation. (Foto: )

Cars & Charity komt er weer aan!

BERGEN OP ZOOM - Rotaryclub Bergen op Zoom Noord houdt zondag 26 augustus voor de 9e keer het jaarlijkse fundraising evenement Cars & Charity op de Grote Markt. Dit evenement bestaat uit diverse activiteiten en een toertocht voor oldtimers, cabrio's en andere bijzondere auto's door delen van West-Brabant en Zeeland. Vanaf de Grote Markt kun je ook een rondrit maken in 'n 'supercar'. Dit jaar staan daarvoor een Porsche, twee Ferrari's en - voor het eerst - een McLaren klaar. Voor de kinderen is er 'n kartbaan, waar, tegen een kleine vergoeding, in 'n echte kart kan worden gereden. De opbrengst van het evenement gaat geheel naar het goede doel. Dit jaar is gekozen voor de Flor van Putte Stichting, 'n lokaal initiatief dat welzijn bevordert en daartoe allerlei activiteiten houdt en - onder meer - (ex-)kankerpatiënten ondersteunt, en voor de Eye Care Foundation, dat slechtziendheid en blindheid in onder meer Nepal bestrijdt. Voor meer informatie kijk op www.florvanputtestichting.nl en www.eyecarefoundation.nl. De uitreiking van de cheque is dit jaar op vrijdag 12 oktober in Den Enghel, waar dan een bijzondere kunstveiling gehouden wordt, waarvan de opbrengst eveneens ten goede komt aan deze beide goede doelen. Voor meer informatie over deze 9e Cars & Charity en inschrijven (de kosten per equipe bedragen 99 euro) per equipe) kun je kijken op www.carsandcharity.nl, of een mailtje sturen naar: info@carsandcharity.nl.

Meer berichten