Na afloop van je fietstocht of je wandeling kun je op het terras van Stayokay aan de Boslustweg in Bergen op Zoom nog even napraten.
Na afloop van je fietstocht of je wandeling kun je op het terras van Stayokay aan de Boslustweg in Bergen op Zoom nog even napraten. (Foto: )

21 juli ANWB Fiets- en Wandeldag bij Stayokay

BERGEN OP ZOOM - Brabantse Natuurpoorten zijn een uitstekend startpunt om op de fiets de natuur te ontdekken, te ontspannen of actief buiten te zijn. De ANWB, KBO-Brabant en de Stichting Brabantse Natuurpoorten dragen hier graag aan bij en houden deze zomer 8 fiets- en wandeldagen door het Brabantse landschap. Zo is er op zaterdag 21 juli een fiets- en wandeldag bij Natuurpoort Stayokay aan de Boslustweg 1 in Bergen op Zoom. De deelname is gratis en iedereen is van harte welkom om mee te doen. Iedereen die wil fietsen of wandelen, kan tussen tien en twee uur de routebeschrijving afhalen bij de stands van de ANWB en KBO-Brabant. De afstand van de fietsroute is circa 40 km (ingekort circa 25 km) en de wandelroute zo'n 5 km. Vrijwilligers van de ANWB en KBO-Brabant staan klaar om je welkom te heten. ANWB- en KBO-Brabant-leden krijgen op vertoon van hun pas een goodiebag, en kinderen krijgen een verrassing. Fiets of wandel je liever niet alleen, dan kun je je aansluiten bij een groep. Om elf uur staan ANWB-vrijwilligers bij Stayokay klaar om de fiets- en wandeltocht te begeleiden. Verdere informatie kun je op www.natuurpoorten.nl/anwbtochten vinden.

Meer berichten