Logo gazetbergenopzoom.nl


Via het Vuile Gat en langs de Tiendgorzen wordt om de westpunt heen gevaren. Vanaf het water is het een prachtig zicht op het eiland. FOTO: PR
Via het Vuile Gat en langs de Tiendgorzen wordt om de westpunt heen gevaren. Vanaf het water is het een prachtig zicht op het eiland. FOTO: PR (Foto: )

Vaar rondom Tiengemeten met salonboot De Heicondias

Zaterdag 21 juli en zaterdag 11 augustus vaart salonboot De Heicondias weer rondom Tiengemeten, wat voor een heel andere natuurbelevenis zorgt. De vaartocht start om 13.00 uur aan vaste wal in Nieuwendijk.

TIENGEMETEN - Tijdens de vaartocht vertelt de gids van Natuurmonumenten alles over het natuureiland. Via het Vuile Gat en langs de Tiendgorzen wordt om de westpunt heen gevaren. Vanaf het water is het een prachtig zicht op het eiland. De Heicondias meert rond 15.00 uur af in de haven van Tiengemeten. Van boord af eindigt de belevenis vanaf het water. Tijd over om wandelend het natuureiland zelf te gaan verkennen. Binnen vijf minuten ben je in het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten voor informatie over het eiland, een ijsje of wat leuks uit de winkel. Je kunt hier ook fietsen huren. Kortom, een aanvullende belevenis na het varen met alle ingrediënten voor een fantastische dag. Je kunt er ook voor kiezen om de pont van 15.10 uur terug naar vaste wal te nemen. Meer informatie en aanmelden kan via www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. Leden van Natuurmonumenten betalen 19,50 euro voor deze excursie, niet-leden 24,50 euro en kinderen respectievelijk 15 en 20 euro.

Meer berichten

Shopbox