Stichting Paardenwelzijn viert 15-jarig bestaan

Oud-Vossemeer - Dit jaar bestaat Stichting Paardenwelzijn na Gedane Arbeid, gevestigd in Oud-Vossemeer, alweer 15 jaar. En om dat te vieren, organiseert zij op 26 november een heuse Ruiterfitheidsponsorloop.

Stichting Paardenwelzijn na Gedane Arbeid is 15 jaar geleden opgericht door een aantal trouwe manegeklanten van Manege Vosmaer, waar de stichting eveneens gevestigd is. De stichting heeft tot doel om uitgewerkte (manege-)paarden en –pony's onderdak, (medische) zorg en liefde te geven na een leven hard werken. Maar om deze goede verzorgde oude dag te realiseren, zijn sponsorgelden en donaties hard nodig! Daarom organiseert de stichting jaarlijks diverse activiteiten om extra gelden binnen te halen

Het evenement ter ere van het 15-jarig jubileum vindt plaats op zaterdag 26 novemberom 14.00 uur op het terrein van manege Vosmaer (Zeedijk 3a te Oud-Vossemeer). De paarden krijgen een keer rust en klanten van de manege zullen deze keer zelf hun conditie moeten tonen tijdens een ruiterfitheidsponsorloop. Kinderen, maar ook volwassenen moeten binnen een bepaalde tijd zoveel mogelijk rondes weten te behalen over een hindernisparcours. Zij worden hierbij gesponsord door familieleden en/of vrienden, waarbij de opbrengst volledig te goede komt aan Stichting Paardenwelzijn na Gedane Arbeid.

Voor meer informatie: www.paardenwelzijn.nl. Hier kunt u ook al vanaf 5,- euro per maand vaste sponsor worden!

Meer berichten