Foto:

Bergs Kampioenschap

De laatste wedstrijd om het Bergs Kampioenschap Jeugd zit erop. Deze avond had de wedstrijdleiding vanwege de zeer harde wind besloten om op de Ganzenvijver te vissen in plaats van op De Kleine Melanen.

BERGEN OP ZOOM - En het werd spannend, tot het eind. Maar Laetitia gaf haar eerste plaats niet meer weg. Deze avond werd ze derde met 83 cm minder dan de dagwinnaar Ceel de Jong. Na het optellen van de uitslagen van alle avonden was Laetitia Broeren degene met de meeste centimeters vis, 889 Cm en daarmee de nieuwe Bergse Jeugd Kampioen zoetwatervissen. Ze ontving de Nol Jurgers Cup, een mooie wisselbeker waar de namen van ruim 20 winnaars op staan en ze mocht uiteraard als eerste een prijs kiezen van de goedgevulde prijzentafel. En een prijs was er voor iedereen die deze avond aanwezig was en meedeed.

Het was weer een zeer geslaagd kampioenschap en grote waardering voor de 14 jeugd vissers die op een paar na alle avonden naar de waterkant kwamen. Grote klasse ! Natuurlijk ook lof voor de (groot)ouders die de kinderen toch maar brengen en de begeleiders van HSV De Rietvoorn en de BHK voor de hulp en ondersteuning van de vissers.

Net als vorig jaar was een kampioenschap over meerdere avonden een groot succes en zeer geslaagd en gewaardeerd. Uiteraard is er volgend jaar weer een jeugd kampioenschap met hopelijk nog meer fanatieke deelnemers.

Maar voorlopig staat de Nol Jurgers Trofee een jaar lang op de slaapkamer van Laetitia en daar mag ze zeer trots op zijn..

De volledige uitslag vind je op www.bhk-boz.nl.

Meer berichten