Foto:

Samenloop voor Hoop

Dit weekend werd er weer 24 uur gewandeld voor het goede doel. 'Samenloop voor Hoop' is uitgegroeid tot een indrukwekkend evenement. De gravelbaan van Rozenoord is 24 uur lang het toneel voor mensen die rondje na rondje afleggen om geld bijeen te brengen voor onderzoek naar kanker.

BERGEN OP ZOOM - Iedereen heeft wel iemand in zijn directe omgeving die met deze gevreesde ziekte in aanraking is gekomen. Met name de donkere uren zijn indrukwekkend. 'Je kon een speld horen vallen, iedereen was stil en liep met zijn eigen gedachten met een kaarsje rond. Het was om kippenvel van te krijgen', aldus Toine van Steenpaal. 

Ook Cees Meijer sprak vol lof. Ook hij en zijn vrouw namen deel aan deze loop. 'Het is mooi hoe groot de bereidheid is om op deze manier iets voor het goede doel te doen.'Aldus Cees.

Om twintig minuten na tien in de ochtend werden de kids op pad gestuurd, onder aanvoering van wethouder van der Weegen. Omdat het kwik al weer aardig aan het oplopen was, had men midden op de finish een tuin nevelaar aangezet. De jongsten onder de deelnemers liepen maar wat graag expres door deze "regenbui". De 24 uur van deze Samenloop voor Hoop was dan ook weer erg indrukwekkend en succesvol dit jaar.

Meer berichten