Ga op zaterdag 7 juli vroeg uit de veren en stap in alle vroegte aan boord van de gezellige salonboot De Heicondias. FOTO: Rene Koster
Ga op zaterdag 7 juli vroeg uit de veren en stap in alle vroegte aan boord van de gezellige salonboot De Heicondias. FOTO: Rene Koster (Foto: Rene Koster)

Vaar- en wandeltocht rond en op natuureiland Tiengemeten

Deze vaar- en wandeltocht rond en op natuureiland Tiengemeten is een must voor vogelliefhebbers! Ga op zaterdag 7 juli vroeg uit de veren en stap in alle vroegte om 7 uur aan boord van de gezellige salonboot De Heicondias. Een heerlijk lokaal ontbijt staat voor je klaar.

De gids van Natuurmonumenten vertelt je tijdens het varen alles over het rijke vogelleven in het Haringvliet. Na afloop meer je aan op Tiengemeten en ga je onder leiding van de gids te voet het vogelparadijs op het eiland verkennen. Het Haringvliet is een gul driesterrenrestaurant voor honderdduizenden vogels, zoals steltlopers, meeuwen, eenden, ganzen en vele andere vogels. Vanaf het water kun je dit extra goed zien. Ook tijdens de wandeltocht kun je genieten van de natuur en de vele, vele vogels. Meer informatie en aanmelden kan via de website van Natuurmonumenten:www.natuurmonumenten.nl/tiengemeten onder activiteiten. Salonboot De Heicondias vertrekt om 7.00 uur vanaf Nieuwendijk. Leden van Natuurmonumenten betalen 35.50 euro voor deze excursie, niet-leden 40,50 euro en kinderen respectievelijk 28 en 33 euro. Kinderen van OERRR betalen 28 euro.

Meer berichten