Bij Bakker Bogers kun je nu ook genieten op het tuinterras (video)

Bij Bakker Bogers in de dorpsstraat te Halsteren kun je nu ook heerlijk genieten van een kopje koffie met wat lekkers op het buitenterras.

Bijna 2 jaar geleden startte Bakker Bogers met de winkel in Halsteren en kort daarna werden al plannen gemaakt om de achterliggende tuin ook te gaan betrekken bij de winkel in de vorm van een buitenterras. Dat is nu sinds kort gerealiseerd en we namen er een kijkje op een mooie zonnige zaterdagmorgen en kwamen onder de indruk van hoe mooi het is geworden. Je kunt er in alle rust genieten van het buiten zitten met gebruik te maken van een vers kopje koffie of wat anders en ook te genieten van de vele lekkernijen die de “bakkerij” te bieden heeft. We spraken met enkele bezoekers die allemaal tot de conclusie waren gekomen dat dit een verrijking is van het horeca aanbod in Halsteren. Een waar rustpunt mag men het noemen.

Maruschka Bogers vertelde dat ze erg blij zijn met de ontwikkelingen die de winkel in de afgelopen tijd heeft meegemaakt. Boven verwachting zegt ze enthousiast. Ze merkt dat meer en meer mensen nu weet krijgen van de leuke extra mogelijkheid die Bakker Bogers te bieden heeft en daar dankbaar gebruik van maken.

https://youtu.be/Fkq1DNP6LKA

Meer berichten