Twee topsprekers komen naar Commercials by the Sea

Op maandag 18 juni 2018 vindt de 7e editie van Commercials by the Sea, hét netwerkevent van Zeeland, plaats in de DaVinci Cinema te Goes. Carlijn Postma, Content Marketing vrouw van het jaar 2017, auteur van Contentmarketing in 60 minuten en eigenaar van Contentmarketing Bureau The Post en Jeroen Veldkamp, directeur en eigenaar van Veldkamp Producties, bekend om prijswinnende en doeltreffende videoproducties komen naar Zeeland voor het geven van twee inspirrende presentaties. Beide sprekers geven hun visie over hoe je uit de vele beschikbare data de juiste informatie kunt halen en hoe je dat kunt vertalen naar (creatieve) concepten.

Van ‘Data naar Creatie’.
Bij het evenement ‘Commercials by the Sea' komen de meest creatieve, humoristische en effectieve reclamefilms ter wereld voorbij. Het thema van deze avond is ‘van data naar creatie’. Tijdens deze avond wordt ingegaan op de strategie van creatie als waardevolle content. Inspiratiebron voor dit evenement blijft het jaarlijks terugkerende (reclame)festival Cannes Lions waar al het creatieve werk voor wat betreft film, print, outdoor, cyber en radio wordt getoond en beloond met een gouden leeuw. Het Zeeuwse event kenmerkt zich door een business-to-business uitstraling, met humor (een knipoog) en een gezellige netwerkborrel na afloop. Marc Volleman, van de Twaalfde Man zal de gehele avond presenteren.

Programma en tickets
Het programma start om 19.00 uur en de netwerkborrel start om 22.00 uur. Het gehele programma is terug te vinden op de website www.commercialsbythesea.nl

Tickets á € 25,- euro (excl. btw) zijn ook te koop via de website. Studenten kunnen een ticket kopen voor € 15,00 (excl. btw).

CommunicatieNet Zeeland
Commercials by the Sea 2018 is een activiteit van CommunicatieNet Zeeland: een platform voor overleg, opleiding, promotie en presentatie van Zeeuwse communicatiespecialisten en opdrachtgevers. Leden zijn actief op het gebied van strategie, advies, design, tekst, beeld, marketing, multimedia, print, internet, fotografie en uitgeverij. Ieder jaar organiseert CommunicatieNet Zeeland evenementen onder andere om met elkaar over het vak communicatie te praten en te discussiëren.

Sponsors
Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door verschillende sponsors. Hoofdsponsor van Commercials by the Sea 2018 is Roompot Vakanties.

Meer berichten