Foto: Kiwanis Bergen op Zoom

Kiwanis Bergen op Zoom haringparty 2018

Wij nodigen u graag uit voor onze drieentwintigste Kiwanis Club Bergen op Zoom haringparty op donderdag 21 juni 2018. Het evenement wordt dit jaar weer gehouden in het Markiezenhof, maar vanwege de werkzaamheden wordt uitgeweken naar de Beeldentuin. Een ideale gelegenheid om uw relaties uit te nodigen en nieuwe relaties op te doen onder het genot van Hollandse nieuwe en een bijpassend drankje.

De netto opbrengsten worden gebruikt voor de ondersteuning van goede doelen in de regio die vooral gericht zijn op het welzijn van kinderen, zoals afgelopen jaar de Stichting Tekenen voor Kinderen, Stichting Leergeld, het G-team van atletiekvereniging Spado en de Juniorprijs der Markiezen.

Om 17.00 uur wordt met de aanbieding van de eerste maatjesharing aan burgemeester Petter de party geopend. Daarna kunt u tot 20.00 uur onder het genot van gratis haringen en consumpties gezellig met elkaar de kwaliteit van het geheel becommentariëren. Voor diegenen die geen haring eten is gezorgd voor alternatieve gerechten. Passende muzikale omlijsting wordt verzorgd door het Bergse Jazzorkest “Monday Date” dat garant staat voor een sfeervolle muzikale begeleiding van het evenement.

Wij hopen u ook dit jaar weer graag te ontmoeten in het Markiezenhof. Toegangskaarten à € 40 per stuk kunt u bestellen via www.kiwanis-boz.nl. Bij een minimale bestelling van 25 kaarten tonen wij uw bedrijfslogo op onze website.

Meer berichten